afhalen-bezorgen-retourneren-steigerhout

Uw steigerhouten meubel thuis laten bezorgen?

Steigerhouttuinmeubels.nl heeft een eigen bezorgdienst. Als u bij ons een bestelling plaatst nemen wij contact met u op om de leverdatum te bespreken. Bij aflevering worden de meubels gemonteerd door onze bezorgers. Laat u uw meubels thuisbezorgen? Dat werkt zo:

 1. Wij bezorgen gratis in Nederland vanaf €300,-.

 2. Woont u op een eiland en u wilt de bestelling daar bezorgd hebben neem dan contact op met de klantenservice.

 3. Bezorging in België is gratis in Vlaanderen vanaf €300,-. Woont u in Wallonië en u wilt de bestelling bezorgd hebben neem dan contact op met de klantenservice.

 4. Woont u in Duitsland en u wilt de bestelling bezorgd hebben neem dan contact op met de klantenservice.

 5. Wij leveren niet hoger dan de 3e etage via de trap. Bekijk voordat u besteld de situatie. Het trappenhuis moet groot genoeg zijn voor de meubelen. Als het trappenhuis niet groot genoeg is dan dient u zelf voor een verhuislift te zorgen. Neem voor vragen gerust contact op met de klantenservice want wij denken graag met u mee. Zo voorkomt u problemen achteraf.

 6. Kleine producten, bijvoorbeeld beits of kussens, worden verzonden per pakketdienst. U ontvangt zsm een e-mail met een trackingnummer van uw pakket. Zo kunt u de status van uw pakket volgen.

 7. Banken, stoelen en tafels bezorgen wij zelf of laten wij door onze eigen vervoerder bezorgen. Men neemt enkele dagen voor aflevering telefonisch contact met u op om een afspraak te maken over de bezorging.

 8. De levertijd van onze meubelen is doorgaans binnen 30 dagen. Heeft u met  maatwerk te maken dan kan dat afwijken. Vraag naar de exacte levertijd bij de bestelling van uw product.


Uw steigerhouten meubel thuis laten bezorgen?

Steigerhouttuinmeubels.nl heeft een eigen werkplaats in Made. Als u bij ons een bestelling plaatst en nemen wij contact met u op om de leverdatum te bespreken. Komt u het meubel afhalen bij onze werkplaats? Dan dient u deze zelf te monteren bij thuiskomst. Komt u de producten zelf afhalen? Dat werkt zo:

 1. Bij onze showroom is voldoende gratis parkeerplaats.
 2. U maakt een afspraak voor het afhalen. Wij zorgen dat uw meubels op dat tijdstip klaarstaan in onze werkplaats.
 3. U rijdt tot aan de deur van de werkplaats. Wij helpen u dan met inladen van uw meubels.

   

Uw steigerhouten meubel retourneren?

Natuurlijk doen wij er alles aan om u tevreden te stellen. Wilt u echter toch iets aan ons retourneren? U kunt dan beroep doen op uw herroepingsrecht wat inhoudt dat na het ontvangst van het product u 14 dagen heeft om hier melding van te maken. U kunt hiervoor gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping.

Na deze 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren of op te laten halen. Na uw melding nemen wij contact met u op voor informatie over de evt. retourzending. Als service kunnen wij evt. het transport regelen.

Het bedrag van de order incl. evt. verzendkosten van de heenzending wordt z.s.m teruggestort op uw rekening en dit zal uiterlijk binnen 14 dagen zijn na ontbinding. Evt. terugbetaling kan uitgesteld worden indien wij het product nog niet retour ontvangen hebben of als u nog geen bewijs van retour heeft gestuurd. Als u meerdere artikelen besteld heeft en een deel van een totale levering retour wilt sturen, dan worden evt. verzendkosten van de heenzending niet vergoed. De kosten van evt. retourtransport verrekenen we met retourbetalingen. Indien de retour niet via de pakketpost mogelijk is dan krijgt u van tevoren een indicatie van de retourkosten.

Indien u meer doet met het geleverde product dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u wil houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, dan bent u als klant verantwoordelijk voor deze waardevermindering. U mag het product beoordelen/ gebruiken zoals in onze winkel ook mogelijk is.  Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan doet één van onze medewerkers een taxatie om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. Daarna krijgt u van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

Het retouradres is:

Steigerhouttuinmeubels.nl
BlijWonen
Witteweg 17
4921 LK Made

arrow_upward