bestellen-header.png

Kwaliteit en garantie

U wilt een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat. En daar gaan wij voor! Dat doen we zo: 

• We kiezen hoogwaardige en duurzame materialen die we met de hand bewerken.
• Alle producten maken wij in onze eigen werkplaats. Onze meubels zijn perfect afgewerkt en waar mogelijk zonder schroefgaten.
• Vanaf de eerste stappen in het productieproces controleren we de kwaliteit. Ons eigen kwaliteitsteam test regelmatig de materialen en de productieprocessen. 
• Voor het transport onderwerpt het kwaliteitsteam elk meubelstuk aan een laatste grondige kwaliteitscheck.
• Onze binnenmeubelen worden gemaakt met professioneel gedroogd steigerhout. Het werken van het hout wordt hierdoor zoveel mogelijk voorkomen.

 … gegarandeerd!

Wij garanderen u een goede prijs-kwaliteitverhouding en op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat onze producten zijn om moeten doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Bent u echter niet tevreden? Neem dan contact met ons op! Een tevreden klant is ons veel waard. Samen zoeken we naar een oplossing. Leest u onze algemene voorwaarden voor de garantietermijn. Evt. garantie kan de wettelijke rechten van een consument niet beperken, dus naast de evt. verleende garantie gelden onverminderd andere rechten die de wet u als consument toekent. Daarnaast heeft u 14 dagen retourrecht. Stuurt u ons in dat geval een mail, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending.

Een milieubewuste keuze

Steigerhouten tuinmeubels en binnenmeubels zijn ecologische milieuvriendelijke producten. Steigerhout is hergebruikt hout. Het wordt niet meer in de open haard gegooid of naar de afvalhoop gebracht, maar wij gebruiken het om er meubels van te maken. Gebruikt hout is trendy!

… door een duurzame aanpak

Wij werken zo duurzaam mogelijk:

• Ons productieproces begint bij de geplaatste bestelling. Zo vermijden we overproductie en opslag. Het milieu wordt op deze manier zo min mogelijk belast.
• Wij recyclen producten: we werken met oud hout. Het hout krijgt dankzij onze werkwijze een tweede leven.

arrow_upward