Binnenmeubels

Naast steigerhout tuinmeubelen hebben wij ook prachtige steigerhout meubelen voor binnen in uw interieur. Steigerhout is nu eenmaal een hot item in de actuele trends in diverse woonstylen. En aangezien steigerhout zich prima leent voor het maken van duurzame en prachtige meubels zijn de steigerhout meubelen ook voor binnen niet meer weg te denken.

Groot assortiment steigerhout meubelen voor binnen

De meubels van steigerhout zijn in diverse kleurstellingen, vormen en groottes te verkrijgen. Eigenlijk is alles mogelijk. Ons assortiment steigerhouten meubelen bestaat onder andere uit de volgende elementen: een tafel, eettafels, een kast, een salontafel, een tv-meubelen een bank. Uiteraard in allerlei verschillende modellen en groottes.

Uw steigerhout meubel op maat!

Naast ons standaard assortiment in steigerhout meubelen kunnen wij uiteraard ook een steigerhout meubel naar wens maken. Dit is ideaal omdat u dan het meubel krijgt wat u ook in gedachten heeft. Ideaal als u na een lange zoektocht die ene tafel maar niet kon vinden. Wij nemen graag de uitdaging aan om deze voor u op maat te maken helemaal gebaseerd op uw specifieke wensen. Iets voor u? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meubels met een uniek karakter

Onze binnenmeubelen behandelen we vaak met een white wash olie-beits of grey wash olie of beits. De steigerhouten meubelen krijgen hierdoor meer karakter en zijn tegelijkertijd beter bestand tegen vuil en vocht. Bent u dus op zoek naar steigerhout meubelen van top kwaliteit en met een eigen karakter dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn 33 producten.

Item 1-24 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

arrow_upward